torsdag 27 november 2008

Herr gnällig idag

Lillkillen har varit herr mammig idag, ville allra helst bara sitta i mammas knä på ÖF, på sångstunden ville han inte ens jag skulle sitta ner med honom, då började han gnälla med en gång, fick stå upp med han, var gnällig även efter sin eftermiddagslur, ville inte äta, blev glad igen först när han fick amma, idag har han ätit knappt 1 dl yoghurt med flingor, så tråkigt han han inte vill äta nu för tiden, gick ju så bra i början, han har nog krånglat med maten i en månad nu.

Nått har det varit med honom idag iallafall, kanske tänderna som spökar, märkte det redan igår kväll då han vaknade redan en timme efter han lagt sig och så höll det på hela natten, han sov max en timme innan han vaknade.

Julavslutning på ÖF den 8/12, funderar på om jag skall införskaffa en pepparkaksdräkt till honom, rätt gulligt liksom, stjärngosse fungerar inte, bara krångligt med sådandära vit luciaklänning på honom, fungerar inget vidare att leka och krypa omkring i.

Nu ikväll var vi på ICA och handlade lite, då är han rätt nöjd så länge vi går runt i affären, fast vi kassan tröttnar han alltid och vill upp ur kundvagnen.

Liseberg på lördag kul, farmorbesök innan, blir lite grillade revben och kyckling att mumsa på där, himla gott.

Micke skall på julbord imorgon, kul för honom, vill också gå på julbord, framförallt för efterätterna och julgodisets skull :-) , brukar ju finnas äggost, min absoluta favorit och jobbig att tillverka själv tyvärr, man måste ha en speciell äggostform och själva äggosten, färdig äggost alltså säljs inte i affären direkt. Fast såg att själva äggostformen säljs på ICA, man kanske skulle orka sig på att försöka göra egen äggost någn gång.

Inga kommentarer: