fredag 21 november 2008

Förkyld lillkille

Lillkillen sov kanondåligt natten till torsdag, vaknade och skrek en gång i halvtimmen typ, fick sin förklaring sedan då han är förkyld igen, ja, ja han lär ju få kanonvis med förkylningar så fort han börjar dagis, lika bra att vänja sig.

Var på ÖF trots förkylning igår, han hade kul och kröp omkring och tjoa och lekte med alla leksaker, en från mammagruppen kom dit, kul.

Idag har vi tagit en promenad till Nödinge i det fina vädret, nu ligger han och sover, så då passade jag på att tvätta golven, golvet i kjöket var kanonsmutsig då det ramlar ner tonvis med mat på golvet när han äter själv, typ smörgås, frukt och sånt.

Igår började han gå utmed möblerna, ibland tar han bara töd med en hand.

Fanns igen lära-gå-stol på IKEA, hans farmor vill köpa en i juklapp, fast det är ju nu han behöver den, så det kanske blir att vi skaffar en redan nu, tror farmor skulle betala den ändå, läste idag att Mickies gåstol kostar 199, helt OK mot Brios svindyra 350 eller nått sånt.

Undrar vad vi skall hitta på i helgen, vill till Liseberg, fast min lillebror är kraftig förkyld så honom undviker vi att umgås med, vill inte gärna bli förkyld själv.

Inga kommentarer: