onsdag 5 november 2008

Nageln bättre nu

Lillkillen sov väldigt dåligt natten efter han klämde sitt finger, gjorde nog ont i fingret, stackarn, vaknade typ varje halvtimme. Fast dagen efter var allt som vanligt, han verekade inte ha ont överhuvudtaget i sitt finger, lekte och kröp som vanligt.

Idag tryckte jag försiktigt på sidorna av nageln, då sprutade det blod som var under nageln ut, så nu ser nagel ok ut, fast han tappar väl den sedan, det gjorde inte heller ont när jag trycktte på nageln, han reagerade inte alls. Själva skinnet har ju pruckit och så är det blått, men han har ju inte ont så då är allt ok.

Fick ta bort knopparna på skrivbordet idag, han drar ju ut lådorna när han står upp och sätter sedan fingrarna emellan och klämmer dom, vill ju inte ha fler blåa naglar.

Börjar bli lite trött på lillkillen alla uppvaknande på natten, och ammande, i natt ammade han 4 gånger mellan 22.00 och 04.30, då han visst tyckte det var morgon, vilket inte jag alls höll med honom, men han gav sig inte så det var bara att gå upp, så nice liksom.

Bör nog sluta nattamma snart och se om han sover bättre, får ta den fajten om Micke tar semester i december.

Som det är nu så har jag aldrig sovit mer än två timmar i sträck utan att bli väckt sedan han ploppade ut 18 januari, skulle inte vara dumt att få sova fler timmar i sträck, tror kroppen skulle må bra av det.

Inga kommentarer: