onsdag 28 juli 2010

Grebbestad

Kommer knappt ihåg vad vi gjorde i helgen, på lördagen var vi nog i Älvängen och kollade lite på en loppis, köpte en DVD för 25 kronor till Wilgot, Fifi och blomsterfröna - En chokladöverraskning, han gillar ju Fifi. På söndagen var vi bara ute på Bäckebol och sedan till Backaplan för att köpa mandelmjöl, fast de hade inte öppet, får åka dit en annan dag istället. Sedan var vi inne resten av dagen, det ösregnade ju ute hela dagen.

Igår var vi först På Tanums Loppis, hittade inget, var så himla rörigt där och sedan gick vi runt i Grebbestad. Uppe på Tanum strand var det ju perfekt för Wilgot, fanns hoppborg och lekplats som han busade omkring på. Nere i själva Grebbestad centrum fungerade det inte så bra med Wilgot, han vill ju gå , ja eller springa och det fungerar inte så bra på bryggan med alla människor, han kan ju ramla ner i vattnet så Micke, Fille och Wilgot gick tillbaka till Tanum strand när vi käkat lite mat. Jag stoppade ner Wincent i bärselen och gick runt och kikade lite själv, inte mycket att ha. Ja Wincent han sov hela tiden, både under bilresan och uppe i Grebbestad.

Idag har vi bara handlat lite mat på morgonen, sedan tr vi det lugnt här hemma, Fille och Micke skall bygga en ny sandlåda.

Ja nu har vi hittat myrboet, Wilgot blev ju biten av en rödmyra på tre ställen förra veckan, stackarn skrek och grät, måste gjort himla ont, såg idag att det fanns ett myrbo i hans sandlåda, ja nu ligger det myrgift där så att de försvinner. Sedan skall ju ändå sandlådan göras större och fyllas på med mera sand.

Ja snart blir det lite middag, grillat och senare Jordgubbspaj med lemoncurdgrädde och vit choklad, mycket mumsigt hoppas jag. Bra att få användning för lemon curden jag gjorde för ett tag sedan.

Inga kommentarer: