tisdag 13 juli 2010

9 kg

Nu är Wincent 64,5 cm lång och väger hela 9 kg, ja den lille tjockisen väger 1 kg mer än vad Wilgot gjorde vid tre månaders ålder. Sedan så fick han sina två spruor också, han skrek lite den stackarn, det är det nya vaccinet som gör lite ont, det mot bland annat hjärninflammation, den sprutan är ny i vaccinationsprogrammet så den fick aldrig wilgot. Men han fick båda sprutorna samtidigt i benen eftersom en läkare hade tid att ge den andra samtidigt som sköterskan gav den andra spruta. Fick lapp om föräldrargrupp igår, kul, trodde inte det skulle bli en i Nol, men det blir det, första träffen är 16 augusti och då träffas alla mammor och barn, sedan delas de nog upp i två grupper, blir nog en för oss som redan har barn. Kul att få träffa lite andra mammor.Han var lite gnällig och hade lite feber igår kväll Wincent, men han kan säkert ha ont av värmen också i kombination med sprutorna. Idag är han lite svullen och röd på stället där han fick det nya vaccinet igår, var vanligt att det blev så, på det andra benet syns ingeting.


Ja vi köpte ju en bassäng till Wilgot fast det finns ingen helt plan yta på tomten så den fungerade inte så bra, vi får se till att ordna det på något sätt senare så Fille var snäll oh åkte iväg och köpte en annan bassäng så igår badade Wilgot hela dagen och tyckte det var kanonkul. Måste varit skönt i den klibbiga värmen.
Ja regnet och åskan kom ju till slut, verkligen regnat mycket inatt och nu med, åskar också men Wilgot tror det är ett flygplan som tur är, sist var han ju livrädd när det åskade. Vi hade tänkt gå på Liseberg idag så det får gärna sluta regna runt lunch. Men det är ändå varmt ute, tror termometern visar 20 grader redan.

Inga kommentarer: