måndag 5 juli 2010

dopet gick bra


Dopet gick bara bra. Wincent skötte sig bra och var go och glad hela dagen, sov inte mycket utan var vaken mest hela tiden. Wilgot skötte sig som en lite ängel i kyrkan trots att dopet säkert tog c:a en timme då vi fick vänta på några av de andra familjernas gästerna som kört vilse. Själva dopgudstjänsten var bra, riktigt bra och rolig präst vilket gör dopet ännu roligare. Fikat efteråt gick bra och det fanns massa leksaker för Wilgot att leka med och en stor fin gräsplan på utsidan med gungor och en jättestor sandlåda med en massa leksaker. En nackdel var alla flugor, var mängder av dom inne i huset, beror nog på kossorna och fåren och lammen som betade utanför huset. Blev en massa cupcakes över som Micke tog till jobbet idag något Mickes arbetskamrater lär uppskatta. Efteråt städade vi och åkte hem efter ett tag kom mina föräldrar och Fille hit och mamma gjorde stek makrill med spenat, fast jag åt inget, gillar det inte, Wilgot åt potatis och korv, spenaten var han inte överförtjust i, åt nog bara lite. Ja så nu är Wincent döpt till Wincent Elmer Ture.

Igår var vi hemma och tog det lugnt, handlade lite på ICA och städade.

Nu är det bara en arbetsvecka kvar för Micke innan han går på semester, skall bli skönt att han är hemma i fyra veckor så vi kan hitta på något kul ibland. Ja Wilgot är på dagis denna vecka sedan är han hemma i 5 veckor, de har stängt mellan vecka 29-32.

Wincent ligger kvar och sover i sängen där uppe. Nästa måndag är det dags för BVC och tyvärr han första två sprutor, får hoppas det inte gör allt för ont och att han inte blir dålig av dom, Wilgot reagerade aldrig på sprutorna, fast då fick de bara en varje gång, nu är det två, han blev inte dålig efteråt heller. Men det skall bli kul att se hur lång och tjock Wincent blivit :-)

Inga kommentarer: