torsdag 8 juli 2010

Sommarlov

Så nu har Wilgot 5 veckors sommarlov, sitt första sommarlov om man nu kan säga så när han går på dagis, firades med en isglass till Wilgots stora glädje. Idag var det många barn på dagis, hela 7 stycken :-) , som tur var var det inte bara tjejer idag , en kille i hans ålder var där, tror de brukar leka bredvid varandra ibland.  Ja igår var det tydligen 2 barn på dagis, ja och två fröknar :-) .

Man märker att Wilgot kan många ord som vi inte vet att han kan, som tex isglass, innan var det ju bara glass och idag åt vi våfflor, sa det en gång så kunde han det sedan, han snappar upp ord fort, gäller att passa sig så man inte säger ord som man inte vill att Wilgot skall lära sig.

Wincent sover i min famn, inte sovit så mycket idag. Nu sitter han riktigt fint i Bumbon kortare stunder, blir mycket roligare nu när han är mer medveten om sin omgivning och följer med huvudet vad vi gör. Är så kittlig också, skrattar så fort vi tar av kläderna. Han nästan vet vad som väntar och börjar skratta innan jag ens börjat kittla honom ibland. Wilgot var lika kittlig han när vi tog på och av han kläder.

Nu vaknade visst en lite kille som låg i min famn.

Inga kommentarer: