onsdag 21 juli 2010

Lurig kille

Här har vi inte gjort så mycket, bara hållit hos heema, fast igår var dt äntligen soligt väder igen och då passade vi på att ta en långpromenad fram och tillbaka till Nödinge.

Wilgot är lurig han, igår när vi passerade Nol så ville han sitta i sin vagn och käka vindruvor, men helt plötsligt skulle han gå igen efter att bara ha käkat typ 5 vindruvor, varför visade det sig snabbt, jo när vi kom runt hörnet låg ju godisaffären och där skulle han självklart in och handla godis säger han, trots att det inte är lördag :-) , synd att han lärt sig gilla godis, innan brydde han sig inte alls om godiset i affären, det var bara tjat när vi gick förbi fruktavdelningen, ja och det är det ju fortfarande. Som tur är finns det fler vägar att ta från Nol om man vill undvika hans tjat om godis.

Ja och hans ordförråd utvidgas hela tiden, det kommer långa meningar man förstår, han har liksom lagrat en massa ord i huvudet som han nu börjar använda , kul :-) , ja han kommer prata betydligt mer när han kommer tillbaka till dagis om 4 veckor.

Idag får vi se vad som händer, blir vädret vackert bli det kanske Grebbestad. Men då måste det vara garanterat bra väder, vill inte riskera att det börjar regna. Skall bli kul att gå på Tanums loppis också, den är stor den.

Inga kommentarer: