fredag 16 juli 2010

lite utflykter under veckan

Ja det blev Liseberg i onsdags men vi åkte inga farfarsbilar då det var lång kö dit och Wilgot frågade inte efter det heller. Han sprang runt på Liseberg och såg ut att ha roligt och Wincent sov hela tiden. Några små vinster vann vi också.

I torsdag åkte vi till Bellevue och handlade lite där, Micke skulle köparicka och efter det blev det en promenad runt Kviberg, vi hade inga vagnar med så Wilgot gick och Wincent var i bärselen, vi hade en himla tur med vädret, det var uppehåll hela tiden men precis när vi satt oss i bilen och stängt dörrarna kom värsta regnskuren.

Idag tog vi en promenad till Älvängen, vi gick först till Nol och sedan över bron där för att därefter gå den nya vägen upp till Älvängen, den längs älven, kändes evighetslång och det dröjer nog innan vi går den vägen igen, hem tog vi den vanliga vägen och det går mycket fortare. Ja det blev en lite fikstund innan vi gick hemåt igen. Väl hemma badade Wilgot i sin pool, vilket han gör flera gånger per dag och så grillade vi lite lax, kycklingfile och kött, mycket mumsigt.

Vad vi skall hitta på i helgen har vi inte bestämmt ännu, det beror ju på vad det är för väder också.

Inga kommentarer: