söndag 27 december 2009

Wilgots nya säng

Igår tog vi det lugnt, var ute en stund i snön, men Wilgot tyckte inte det var kul speciellt länge, var på tok för jobbigt för han att gå i den djupa blöta snön, bus inomhus och sedan promenad runt Alafors och till Himlabacken senare på kvällen.


Idag inköp av en säng till Wilgot på IKEA, ja en massa annat också förstås som madrass, bäddmadrass, madrasskydd, täcke, kudde, 1 påslakanset med bilar , (han har ju inga egna roliga påslakan) trappgrind till övervåningen, nya tvättlappar i frotte och nya halkmattor till badkaret, de andra hade möglat.

Wilgots nya säng, växasängen Leksvik

Ja så nu skall han sova i egen säng och inte i min, men sängen står ändå bredvid dubbelsängen så skillnaden blir inte så stor, mer jag som slipper ha en kille som knör på mig. Somnade utan problem i sin nya säng, tittade lite konstigt bara när vi kom upp, undrade vad det var för säng.

Märker att han tar efter vad man säger, igår såg han på sin nya dvdfilm Thomas Tåget, då sa de Åh nej i filmen , ja det snappade han upp och använder nu, liksom Dille används flitigt, ja det är hans version på Fille.

Inga kommentarer: