tisdag 8 december 2009

Pepparkaksbak

I söndags vaknade Wilgot 05.15 men måndag och idag 06.00, lite förbättring, nu är vi båda förkylda. Skall inte klaga har inte varit förkyld sedan i våras, tråkigt bara att inte känna någon lukt eller smak.

Dagis idag, inga problem, var glad när vi kom dit och gick in själv utan problem, inget gråt. Idag har de bakat pepparkakor, Wilgots fösta pepparkaksbak, ligger i glasburkar på dagis så vi får väl med oss en burk hem senare i veckan. Tänkte baka pepparkakor med Wilgot här hemma också, måste bara göra degen först och sedan skall den ligga och vila i två dagar innan den kan bakas ut. Wilgot har ju en egen kavel och så, förkläde med. Ja vem som skall äta upp pepparkakorna sedan är ju en fråga, de köpta är ju mycket godare :-) , inte testat denna pepparkaksdeg jag skall göra i år men hoppas den smakar gott. Ja det lär väl slinka in en del i Wilgots mun vid bakandet kan jag tänka mig.

Han får bli tomte i år, får kolla på BR och Kapp ahl efter tomtedräkt, de har sådana som inte ser ut som en pyjamas, med grå byxor och röd tomtejacka. Storleksmässigt vet jag inte, han måste ju kunna ha den utan på sin overall. Tomteluva har han sedan innan.



Imorgon jobb mellan 12.15-17.45, så då får Micke hämta Wilgot på dagis vid 16-tiden.

Inga kommentarer: