fredag 18 december 2009

Febrig kille


Wilgot har feber idag, märkte igår att han var mer förkyld igen, han har ju varit förkyld i över 2 veckor men igår var han ännu snorigare och imorse var han väldigt gnällig ett tag så jag tog tempen, 38,5, han sov en stund redan vid 8.30 tills kattjäkeln skrek så mycket att hon väckte Wlgot, katten var inte så populär hos mig sedan, blev en sovstund igen mellan 14-15.00, lite väl sent kanske, hoppas han somnar ikväll ändå. Tur det inte var jobb idag. Tänkte jobba tre timmar/dag mellan 07.00-10.00 på julafton, juldagen, söndagen 27/12 och nyårsafton, är ju storhelgstillägg då så då blir det lite extra pengar trots att det bara är 3 timmar/dag om nu någon inte blir sjuk.

Annars en hemmadag, blev en promenad till Tempo också då äpplena var slut, bäst att köpa nya annars blir det ett himla liv på Wilgot.

Ätit bra till lunch idag en då, hade fryst ner köttfärssås&spaghetti som han åt med god aptit, ja nästa gång han vill ha mat är först till kvällen, någon middag åt han inte, men det gör han väldigt sällan.

Fick hem Wilgots pepparkakor från dagis igår, små, söta och knubbiga och goda. Tänkte vi skulle baka pepparkakor här hemma på söndag. Degen gjorde jag ju för ett tag sedan så den ligger och väntar i kylen, pepparkaksformarna är framplockade.

Inga kommentarer: