fredag 25 december 2009

Julen över

Varit en bra dag i jul, massa god mat och massa julklappar till Wilgot. Fast igår var det inte riktig Wilgots dag, han var inte alls som han brukar vara, gnällig och glad omvartannat, sov bara en halvtimme på dagen , ville inte sova mera fast han var trött, var sedan gnällig och ledsen ena stunden och glad och stojig andra stunden, så höll det på, inte alls som Wilgot brukar vara, redan vid 18.00 fick vi åka hem från Fille eftersom Wilgot var jättetrött och ledsen, somnade så fort han kom i säng, har aldrig någonsin somnat så fort i hela sitt liv, så trött var han, tyvärr vaknade han efter en timme, ledsen och jättetrött, somnade om men vaknade efter någon minut och grät, så höll det på, tillslut gick vi ner, han verkade ha ont någonstans, fick en alvedon, jättegasig i magen, efter en halvtimme när alvedonen hjälp och han hade lättat på trycket i magen, ja hade huset drivits av naturgas hade vi legat bra till :-), han var nästan värre än pappa :-D , ja efter att magen lugnat ner sig var han den goa och glada Wilgot igen, så som han brukar vara, sedan låg vi och mysade och tittade på tv i soffan till 21.30 då vi gick upp och la oss. Det enda han åt igår som han inte brukar äta var pepparkakor, så det kommer han inte få något mera i år, ifall det nu kanske ger honom magknip.

Idag har han bara mått bra, vi åkte till hans farmor och åt julmat där, Mary, Martin och Michelle var där med, lite fler julklapar till Wilgot. Så nu har han både städvagn och dammsugare. Ja och massa bilar så det behövs absolut inga mer bilar i detta hus på ett bra tag. Från oss fick han även Micki bondgård med tillhörande djur och traktorer, duplo tankbild lite dvdfilm och bilderböcker om bilar. Ja lite Play-doh lera och verktyg har han också fått.

Snöar mycket ute, kanske kan det bli pulkaåkning imorgon, fast jag vet ingen bra pulkabacke här i Alafors, Himlabacken får man inte åka pulka i.

Inga kommentarer: