tisdag 1 december 2009

Soligt idag

Härligt väder idag, borde tagit en långpromenad men åkte till Nödinge och handlade lite frukt, Wilgot vill ju ha äpple varje dag, allra helst när vi går hem från dagis,man får inte glömma skala dem bara, annars kan man hitta små bitar av äppleskal lite här och var här hemma :-D

Dammsög och tvättade golven efter det, passade på när Wilgot var på dagis, han älskar ju att städa och man får inte ha dammsugaren i fred, går gärna runt med vår sopborste och sopskyffel och städar. Vet en som kommer bli överlycklig över att få en egen dammsugare till jul. Skall bli kul att se hur han reagerar när han öpnnar det paketet. De finns ju några som ser ut som minidammsugare, favoriten är de två som är från Electrolux och OBH Nordica. Vi har ju själva den från electrolux fast i blått. I vuxenversion såklart :-)





Går bra på dagis, gråter lite när jag lämnar honom men det går över innan jag hunnit stänga dörren. Lekte med playmobil när jag kom, innan dess hade han tydligen gått runt och sopat lite.

Snart Lucia på dagis men den firas utomhus med hela dagis i Furulundsparken, velar av och till om vi skall gå eller inte, blir nog så, måste bara köpa tillräckligt stora luciakläder som går över overallen. De övar på julsånger på dagis varje dag och nästa vecka skall de baka pepparkakor. Skall lämna en glasburk till dagis så att han kan få några med sig hem. Skall bli kul att få de hur de blir.

Inga kommentarer: