söndag 20 december 2009

Julgranen uppsatt

Idag har vi satt upp julgranen så fint, får hoppas inte Wilgot river den bara. Annars lite städ och sånt.

Tog en promenad till Tempo men stackars Wilgot började gråta på hemvägen, orsaken var nog att han frös om sina händer stackarn, vantarna var för tunna för 10 minusgrader, köpte dom på Ullared i onsdags, tog ett tag innan han slutade gråta när vi kom hem, även fötterna kändes lite kalla. Får testa de andra vantarna och se om de håller kylan bättre. Tog in åkpåsen nu ikväll så den är varm tills vi går till dagis imorgon, tänkte även lägga dit fårskinnspläden så blir det varmt och gott. Vagnen står ju ute på dagis men får se till att ta in åkpåsen och fårskinnet i värmen. Ja man känner sig allt lite elak när han frös om sina händer i skitvantarna från Ullared. Ja han har ju lite tjockare vantar även på dagis som jag hoppas håller värmen bra imorgon när de är ute och leker, fast då rör han ju på sig mera och håller värmen bättre på så sätt. Reimaoverallen håller ju värmen bra som tur är.

Annars blev det hemmalagad pyttipanna och stekt ägg till middag, något Wilgot inte ätit innan, men han åt och favoriten var nog de stekta äggen, ja och korven också. Imorgon tänkte jag koka kalops.

Ja så pepparkaksbaket blev inte av idag, men det hinns med innan jul, allrahelst om jag inte jobbar på onsdag.

Hämtade min julklapp från jobbet igår, fanns att hämtas ut på Alevira i Älvängen,de
säljer rättvis handel- /rättvisemärkta varor. Var Grönt te, jordnötter, Passionsfruktmarmelad och vit, mörk och mjölkchoklad. Fanns lite olika påsar att välja på men tog första bästa utan kaffe i. Micke dricker ju te.
Hade ju inte räknat mmed att få en julklapp så det var en kul överraskning.


Inga kommentarer: