fredag 31 oktober 2008

Soligt väder idag

Soligt och härligt väder idag, minusgrader nu på kvällen, bra tecken, då kanske det blir soligt imorgon.

Idag tog jag en promenad till Älvängen, sedan har vi handlat på Citygross. Plåtslagaren var här och tog en kik på taket, ovan datorrummet, balkonggolvet liksom, de behöver lggas om då det regnar in, fast de visste vi när vi köpte huset att det var i dåligt skick och behövdes byttas ut så småningom.

Inga spöken som tiggt godis här ännu, mer än två spöken som var här och spökade utan att vilja ha godis, konstiga spöken, kanske dyker de upp några imorgon, godis finns iallafall. Just nu är jag själv proppmätt på godis, lite kolor, gelegodis och hårdisar slank ner ikväll.

Lite bilder på lillkillen som absolut vill sno skeden då han äter, stark är han, så när han väl fått tag på den är det inte lätt att få tillbaka den, så då blir resultatet så här:

Är man inte mätt kan man ju alltid gnagga på hyllkanten:

Han är duktig på att resa sig och stå nu, reser sig mot det mesta och släpper även taget och står med en hand ibland. Bättre på att sätta sig ner nu, dimper inte lika ofta bara rakt ner på baken, utan böjer nu på knäna så att fallhöjden inte blir lika stor.

Funderar på att sätta en surdeg nu i helgen, det tar ju några dagar innan den är klar, aldrig satt någon surdeg innan, men det skall bli gott bröd av det.

Ingen ide att baka en massa kakor fast jag tycker det är jättekul, det är ändå ingen som äter upp det, vi är inga storätare av kaffebröd, mer godismonster isåfall, bättre baka bröd då, det blir ju fort uppätet. Hade det inte varit för de tidiga arbetstiderna som bagare har hade jag gärna jobbat som bagare, men vill liksom inte börja jobba 03.00 på natten eller så. Fast ett eget fik eller konditori vore kul att ha, för mycket jobb det med. Man skulle utbildad sig till konditor istället för sjukgymnast, lite försent att tänka på det nu, tänker inte börja läsa igen, för gammal för det liksom, dags att jobba nu istället, som sjukgymnast alltså.

Inga kommentarer: