måndag 13 oktober 2008

Regn, regn, regn




Och regnet det bara öser ner, och det har det gjort hela dagen. Hann till affären men inte tillbaka igen innan ösregnet. Och Wilgot vill ju hela tiden ha huvudet utanför regnskyddet så att han blir blött. Skulle vara bra med ett genomskinligt regnskydd som man kan fälla över hela vagnen samtidigt som Wilgot kan se ut, har sett sådana men vet inte om de finns att köpa eller om de ingår i vissa vagnar, kanske skulle söka runt på nätet.

Och så har Wilgot fått sina första små iofs knappt synbara blåmärken i huvudet, blir ju så när han skall klättra under köksbordet och försöka resa sig mot möbler. I badkaret och trappan reser han sig utan problem. Lite jobbig nu eftersom det är roligt att hela tidens ställa sig upp i badkaret istället för att bada, känns som om jag borde klä in hela badkaret med halkmattor för att han inte skall halka omkull.
Och jisses vad pillesjuk han är, allt skall han pilla, undersöka och dra i, märkte det på BVC sist, han skulle pilla på allt, fanns massa sladdar överallt som de andra barnet inte alls brydde sig om, bara Wilgot tyckte de var intressanta, och allra helst ville han krypa upp på bordet., fanns ju massa kul där som vi tillslut var tvungna att plocka bort för att han skulle bli mindre lockad att vilja krypa upp på bordet.

Inga kommentarer: