måndag 27 oktober 2008

04.30

Lillkillen vaknade 04.30 idag, hur pigg som helst, säkert den jäkla vintertiden som ställer till det.

I lördags fick han sitt första ordentliga blåmärke på kinden, ramlade tydligen mot stolen i köket, strax innan hade han haft en fajt med katten vilket resulterade i ett rivsår på pannan,

Jisses vilket väder det var i helgen, tur det nya regnskyddet till vagnen hann komma, vi var så fina när vi var ute och gick, vi matchade varandra riktigt bra. Vagnen är ju svart och så det nya röda regnskyddet med vita blommor, Jag i röda gummistövlar, röd regnjacka och svarta regnbyxor, riktigt fint ekipage, inte blev vi blöta heller. Wilgot satt där inne under regnskyddet och tittade ut genom det genomskinliga fönstret, skyddad från blåst och regn. Synd bara han inte alltid uppskattar att åka vagn. Barn vet inte hur bra de har de när de sitter där i vagnen, torra och skyddad från skitvädret utanför. Fast det blir väl tråkigt tillslut.

Idag skinner solen iallafall, härligt, fast det har redan kommit två rejäla skurar som förvinner lika fort som de kommer och efteråt skinner solen igen. Ser att det är väldigt hög vattennivå i ån utanför fönstret, kan tro det med allt regn som kommit i helgen.

Funderar på att börja gå till ÖF, Wilgot behöver nog träffa lite andra barn ibland, så jobbigt att gå dit bara när man inte känner någon, därför blir det aldrig av att jag går dit trots att jag velat det sedan det startade upp efter sommaren igen. Sedan kan det ju vara mysigt när julen närmar sig och man går till ÖF, för det är säkert luciafirande där.

Micke har tillbringat hela helgen med att hjälpa min bror att städa sin gamla lägenhet, han har ju flyttat till Nol nu, jisses vilken skitig lägenhet, killen är ju inte direkt känd för att städa, mer än att dammsuga då och då.

Inga kommentarer: