tisdag 30 mars 2010

Påskledig nu

Fungerar mycket bra på dagis nu, är glad när vi kommer dit och glad när jag hämtar honom, idag var det favoritfröken Inger som tog emot honom och då sträcker han alltid armarna mot henne och vill till henne. Äter gör han och det mycket, äter ofta 2 portioner och skulle kunna äta mer om de inte stoppade honom, han har aldrig någonsin ätit två portioner här hemma, jag är glad om han äter en hel portion till lunch, frukost äter han minimalt, middag likaså och ibland äter han lite till kvällsmat. Drikki går alltid ner, frukt likaså. Idag fick de lax, potatis och hollandaisesås till lunch och igår korvgratäng, igår hon han mycket, idag glömde jag fråga, menn han har nog ätit, annars brukar de säga det, som när det är fiskbullar för det är det enda han inte äter på dagis.

Så nu är det inget dagis förrän på tisdag, får se vad vi hittar på, vädret skall ju inte vara direkt fint, kanske skulle vi ta och gå till öppna förskolan på torsdag, har ju inte varit där sedan juli förra året etersom ÖF har öppet de dagar han annars är på dagis.

Fick med Wilgots påskpyssel hem, hah har nog fått mycket hjälp med dom :-) , tog hem alla hans kläder i klädlådan, de börjar bli lite små, får byta ut de till 98, strumpor fanns det visst inga kvar. Ja Jeans ja, får nog skaffa det till Wilgot, de har han inga i storlek 98, gäller bara att hitta en rymlig byxa, gärna med resårmudd istället för knappar och gylf och reglerbar midja. Han behöver ju mer slitstarka byxor nu när våren kommer och han inte använder overallen längre.

Inga kommentarer: