söndag 21 mars 2010

Lugn helg

Här har inte hänt så mycket, jo Wilgot skaffade sig igår ett blåmärke/bula i pannan, säkert för att det i bakhuvudet inte skulle känna sig ensam :-)

Igår var vi ute stor del av dagen, kollade in barnloppisen här i Alafors på morgonen, fanns absolut inget att ha, sedan en promenad till Nol för att handla lite, ja vi, alltså jag och Micke passade förstås på att köpa lite godis i pressbyrån i Nol, Nödinge Godislager har tagit över pressbyrån och sålde godis för 3.99 hg just nu och färskt var det, ja Wilgot får ju aldrig godis någonsin, men han kallar det för kakor fast han vill inget ha som tur är. Väl hemma lek på utsidan, lite mat och sedan lek på utsidan igen, nu är grusgången snöfri , härligt, tidigare i veckan var det bara is och därmed glashalt. Alla leksaker börjar komma fram ut snön, tyvärr har en del lastbilar och spadar inte överlevt vinter under all snö utan spruckit, får se till att lägga in allt i källaren nästa vinter.

Han somnade fort på kvällen efter all frisk lift som han fått samt att han inte längre sover middag på helgerna, blir nog mest på dagis som han kommer sova middag på i fortsättningen, han verkar klara sig utan att sova middag här hemma, får testa ett tag och se, fast det är himla skönt att sova middag samtidigt som Wilgot :-) , och sedan när lillknodden kommer hade det inte heller varit dumt att få vila en stund mitt på dagen. Vi får väl se hur vi gör med Wilgots middagsvila.

Idag åkte vi ut till Sisjön för att köpa ny kamera, fanns inte den jag skulle ha så vi åkte till Net on Net där den fanns och lite handling på Willys. Ja en snabbtitt på Babyproffesen också för att kolla på syskonvagn, Wilgot åker ju fortfarande gärna vagn så syskonvagn är ett måste, allrahelst om vi skall ta lite längre promenader, svårt att bestämma mig bara, lutar väl åt en från Babytravel. Håller koll på blocket också. Ja sedan är det inte så mycket mer som behövs köpas, en overall till lillknodden behövs förstås, men det avvvaktar jag med lite till för att se om Lindex får inte lite vårnytt efter påsk, får väl bli någon fleeeceoverall med matchande mössa.

1 kommentar:

Phernilla sa...

Såg i Alekuriren att Godislagret fanns i Nol nu o googlade o hamnade här hos dig. Det var ju lite lustigt att du hade bloggat om detta... ;)

Har dom ny personal med, eller är det samma två gubbar som jobbar där än? Dom f.d. ägarna av Pressbyrån.

Ha en fin dag!
http://blogg.phernilla.net