söndag 28 mars 2010

Brunch

Wilgot var hos sin farmor igår några timmar, något han tycker är jättekul, under tiden passade jag och Micke på att käka Anmerikans Brunch på Hedens Hörna, så gott med amerikanska pannkakor, pekanötpaj, äggröra och massa annan amerikans inspirerad mat, ja man är mätt för resten av dagen när man går därifrån. Ja lite godis blev det dock ändå på kvällen, det är ju ändå lördag.

Idag lugn dag, Wilgot var ute på förmiddagen och sedan handlade vi lite på ICA.

Gjorde kalops igår, så det blir det till middag idag, mumsigt, var ett bra tag sedan jag gjorde kalops sist, det tar ju ett tag innan den är klar, men gott blir det.

Tråkigt väder i helgen, fast nu är den mesta snön bort, nu får det gärna komma lite sol och värme nästa vecka, framförallt över påskhelgen.

Ja mobilen har fått fnatt, fungerar när den känner för det, de har ringt från flexpoolen både fredag och lördag morgon, men mobilen rringer inte, utan jag får ett meddelande om missade samtal och sms först flera timmar senare, likadant när Micke ringt, trotsatt mobilen är påslagen, fullladdad och har någorlunda täckning. Ja iofs så är det för tungt att jobba på Björkliden nu när dcet är dryga 3,5 vecka kvar innan det beräknas att lillknodden skall kika ut. Eftersom varje helg fram till lillknoddens beräknade ankomst är fullbokade så får han allt stanna inne minst 3,5 vecka till, dvs 25 dagar till.

Inga kommentarer: