måndag 15 februari 2010

Wilgot sjuk

Ja Wilgot nös mycket igår och sov kanondåligt i natt, var orolig och gnällde hela natten, visste precis vad som väntade, precis som alltid när han sover dåligt en natt, jupp han var ordentligt förkyld imorse och hade feber på eftermiddagen och ikväll, inget dagis idag eller imorgon, tydligen fler på dagis som har feber och är förkylda. ja fast wilgot orkar busa på som vanligt, sällan han blir påverkad nämnvärt när han har feber och är förkyld, enda gnällperioden var efter att han sovit middag.

Själv har jag ordentligt ont i ryggen igen, smällde till i ryggen igår när jag skulle lyftas upp Wilgot på skötbordet, gick ok att jobba ändå, klart det kändes i ryggen, det var mer i natt som det började göra mer ont, typ så fort jag rörde mig i sängen, tog sin lilla stund att komma ur sängen på det d nattliga toabesöket, Wilgot fick med min hjälp ta sig själv ner för trapporna, går ju inte att bära honom just nu mer än upp till skötbordet och sånt, det enda som inte gör ont är när jag ligger på sidan och det kan jag ju inte göra hela dagen :-D ja och inte blir det bättre i ryggen av att ligga och vila heller, nopp att röra på sig gör ju en bättre fortare. Tur jag inte jobbar förrän på torsdag, får hoppas Wilgot är frisk då, har han feber på onsdag kan han ju inte gå till dagis på torsdag, det är ju en febrefri dag som gäller. Ja och min rygg måste bli bättre, omöjligt att jobba nu när jag inte kan gå upprätt ordentligt, det är ju tungt jobb dessutom.

Annars blir det kanske semlebak imorgon, allt finns ju hemma och vi håller oss nog inne hela dagen ändå nu när Wilgot har feber.

Ja det var ju kul att dammsugaren gick sönder idag, fungerade helt enkelt inte när jag skulle dammsuga, ja Wilgot hade hällt ut flingor på golvet så trots min onda rygg var dammsugning en nödvändigt ont, tur vi har våran sladdlösa dammsugare, inget jag vill dammsuga hela huset med i längden liksom, men den fungerar ju fram till helgen då vi får försöka köpa en ny dammsugare, tyvärr är ju dammsugare ett måste liksom. Annars är ju den sladdlösa Ergorapido från Electrolux ett bra köp den också, ja fast den fick ja ju när jag skickade in streckkoder till Nestle i sommras, bra att ha när man inte orkar dra fram den stora dammsugaren

Inga kommentarer: