tisdag 9 februari 2010

Provsmakning av kakor

Här har inte hänt så mycket, bakat lite kakor som en viss liten herre här i huset absolut skulle provsmaka, men inget dög åt finsmakaren utan det är väl bara att inse att det som duger åt herren är ljus sockerkaka och kanelbulle, fast fruktsallad är inte dumt det heller tycker han. Ja han provsmakade iallafall kakorna men efter en tugga var det mest lek med dom, det gör mig absolut ingeting. Ja Micke var smart nog att lämna framme godispåsen, precis som om hWilgot inte skulle nå den när den låg uppe på skrivaren :-) ja han tog och smakade på alla godisar innan han la tillaka dom i påsen :-) för åt upp dom det gjorde han inte, det var nog tredje gången i hans tvååriga liv som han får tag på godispåsen, ja för godis det ligger långt, långt fram i tiden för hans del, blir väl först när han börjar gå på barnkalas om några år. Än så länge kommer han inte få äta godis. Glass och bullar vid speciella tillfällen är ok.

Annars jobb imorgon kväll så det blir dagis imorgon för Wilgot istället för på torsdag om det nu inte dyker upp jobb då med. Annars är det väldigt lite jobb just nu.

Wilgot somnade tidigt ikväll, var väl trött efter dagis idag.

Fattar inte att det kan vara så kul att provsmaka snön ute, som tur är smakar han alltid på den rena vita snön, den smutsiga bruna snön säger han blä åt, jäkla tur det, tänk vad skit det finns i den snön som kommer från bilvägen eller det hundarna kissat i.

Ja svinvaccinationen har jag totalt glömt bort, han skall ju ha sin andra dos, fast man tvekar väldigt nu när det inte blev någon epidemi alls, nu hör man inget alls om svininfluensan längre, nu är det väl kräksjukan det skrivs om och det går ju ändå inte att vaccinera sig mot, verkade inte bli något utbrott på dagis av den varianten, har inte hört något mer om kräksjukan sedan den där pojken kräktes under frukosten, var säkert inte kräksjukan utan något annat. Kan ju hoppas den håller sig borta för kommer den väl in på dagis verkar det som om varenda unge får det, är ju väldigt smittsamt.

Inga kommentarer: