lördag 27 februari 2010

Massa snö från taken

Wilgot har inte fått vara ute och leka på tomten på två dagar, det ramlar ner enorma mängder tung blöt snö från taket och risken är stor att han får den på sig, idag när vi kom hem
fanns det en ny pulkbacke till Wilgot :-) , ja fast den ligger precis där Wilgot brukar leka så det var tur han inte var ute då. Igår när vi precis lagt oss och allt var lugnt och tyst hördes världens dån, som en mindre jordbävning eller värsta åsksmällen, hela huset vibrerade och mitt hjärta stannande nog någon sekund, tänkte att nu har taket rasat in, stora mängder tung blöt snö ramlade ner på taket ovanför ingången, tur Micke skottat bort snön på det taket tidigare annars hade vi idag inte haft något tak över ingången till huset.

Annars var jag på barnloppis här i Alafors imorse, i klädväg fanns det absolut inget att ha, kollade efter regnkläder och stövlar då Wilgot behöver nya regnkläder till dagis nu till våren, de som finns på dagis är bara i storlek 86 och ha behöver 98 nu till våren. Men jag köpte Duplo till han får billig peng, bland annat Byggare Bob Skopis och Bandis, sedan blev det två pussel, ett 9-bitars och ett 16-bitars, leksakservise i plast dvs bestick, muggar, koppar, fat och en liten stekpanna, en bebisdocka för bara 20 kronor i mycket fint skick, tänkte han kunde ha en egen bebis när lillknodden tittar ut och tillsist blev det ett Micki trägarage för bara 40 kronor, det skulle han ju fått redan i julklapp och födelsedagspresent fast jag hittade det inte i Ullared eller på Toys ur rus, tur det nu slapp jag ju betala runt 170-180 kronor för det som det annars kostar i affären, och det är i fint skick.

Nästa barnloppis blir 16 april i Nödinge, den är 100 gånger bättre, i år fick jag själv en plats där och skall lämna in lite saker till försäljning, så lillknodden får att ta och stanna inne i magen tills det är tänkt att han skall komma ut dvs 21 april, ja före 18 april får han absolut inte komma ut det har jag sagt till han flera gånger så det hoppas vi han verkligen gör.

Ja annars var vi på kalas hos Wilgots kusin idag, Wilgot hade ju ätit vid 11-tiden så han var inte hungrig när vi kom dit utan åt bara en massa melon, ja han är ju fruktoman precis som mamma.

Dagis var ju stängt i fredags pga snön på taken och eventuellt även på måndag, fast han skall ändå inte till dagis på måndag eftersom han skall till tandsköterskan i Älvängen då.

Inga kommentarer: