söndag 21 februari 2010

Hemmadag idag med

Blev till att hålla oss hemma idag med, de plogade inte vägarna förrän framåt eftermiddagen, tog en promenad runt Alafors utan Wilgot, tur det då de inte skottat några gångbanor runt Alafors övrhuvudtaget, blev till att promenera på bilvägen istället, några gångbanor syntes inte till överhuvuudtaget alls pga av all snö, ja tur Wilgot inte skall till dagis imorgon då en barnvagn och bil inte får plats att mötas på tex Gamla Alingsåsvägen, så smal är den nu, ja och gå upp i snödrivorna fungerar ju inte eftersom det är så djup snö. Skall ju jobba på onsdag så därför får Wilgot gå till dagis på onsdag istället för imorgon, förutom tisdag och torsdag då.


Bakade lite bröd idag, tekakor och grovt danskt surdegsbröd, Micke ville ha de tekakorna som finns på typ ICA i bake-off brödhörnan, luftiga och så, så därför bakade jag utan havregryn i och de blev riktigt goda, luftiga och bra precis som tekakor skall vara, med havregryn i blir de ju lite tyngre, fast de är saftiga och goda de med och mättar förstås mer om det är havregryn i.

Ja Wilgot han var med Micke på utsidan när han skyfflade bort all snö. Tyckte visst det var himla roligt när Micke skottade ner en massa snö från taket.

Annars var det ett härligt väder när solen tittade fram på eftermiddagen, tänk om det kunde få fortsätta så hela kommande veckan, klarblå himmel och sol.

Inga kommentarer: