lördag 6 februari 2010

Kallt ute

Usch kallt idag med, 14 minus nu på morgonen, igår var dt väl 15 minus, Wilgot tog ju sovcmorgon igår och gick inte upp förrän 07.10. Så vi stekte lite plättar på morgonen istället, Wilgot åt väl 1,5 tror jag, sedan så är han inte heller mer förtjust i pannkakor än någon annan mat, hade det varit varit fruktsallad hade killen varit helnöjd och sedan äter han ju bra en gång om dagen,och alltid till lunch och då vill jag att han skall äta "riktig mat" inte plättar.

Annars lekte vi inomhus igår på förmiddagen då det var så kallt ute, efter lunch, ja vid tvåtiden så åkte vi med Fille till Willys och öB och handlade, mycket folk fast lite i kassan som tur var, Wilgot var helnöjd och tröttnade inte förrän vi var inne på ÖB, sedan hem och så gjorde vi hemmagjord pizza.

Nu sitter han i soffan en stund och ser på Postit Pere och käkar äpple, sov till 06.20, helt ok han sover ju ändå oftast hela natten utan att vakna.

Vet ännu inte planerna för idag, får se vad som händer, kanske skulle ta och baka lite i eftermiddag. Ja lite kakor till kalaset men även semlebullar så jag kan göra semlor senare när det närmar sig semledagen.

Inga kommentarer: