söndag 28 november 2010

Trött Wilgot

Klåfingrigaste unge får vi leta efter, Wincent alltså, allt skall han åt, har redan lärt sig öppna dörrarna till tv-skåpet i vardagsrummet, perfekt för då kan han riva ut DVD-skivor och allt annat han vill åt där inne, hetaste objektet är  ljustakarna i glas :-) , får ta och lägga undan de, han blir så tokilsken om han inte får ta det han vill. Älskar att köra runt i gåstolen för då finns det så mycket mer han når.

Annars bakade jag saffransbiscotti igår, så gott och byte till julgardiner och satte upp adventsljusstakar, idag blir det till att baka lussekatter. Lite pepparkaksglass blev det med.

Micke och Wilgot var hos Gustav som fyllde år. Ja Wilgot var trött igår när han kom hem, han är ju förkyld igen, somnade i bilen på hemvägen och sov då en timme, trodde nog det skulle bli svårt för honom att somna när han kom hem, blev tvärtom, han var så trött att han somnade så fort jag satt honom i soffan, så det vara bara att gå upp och lägga honom för kvällen redan 18.20 och sov till 07.00 idag, ja så han har ju sovit sedan 17.00 igår då han somnade i bilen. Ja om man inte räknar med den tiden de tog att bära in honom från bilen, byta till pjyamas och borsta hans tänder. Ja han behövde väl sova ut kanske, nu är han pigg iallafall och går och tände alla våra adventsljusstakar.

Inga kommentarer: