fredag 19 november 2010

Ledsen Wilgot

Veckan har varit bra, Wilgot har varit på dagis som vanligt. Men däremot var han ledsen när jag kom och hämtade honom i tisdags, det visade sig att några pojkar varit dumma mot honom och tagit hans mössa och slängt den på marken, som tur var hade en dam på utsidan sett det hela och talade om vad som hänt, de hade dragit honom i håret eller örat också och puttat på honom lite. Fast Wilgot var bara ledsen över att dom tagit hans mössa. Gör ont i mammahjärtat, första gången som jag vet att något barn varit elak mot honom. Men han ville till dagis som vanligt igår och han har inte pratat mer om det. Är hemskt när de är elaka mot varandra i så tidig ålder, fast de andra pojkarna var nog något äldre än Wilgot. Jag igår var hans kompis tillbaka på dagis och de lekte ihop så klart när jag kom för att hämta honom, de har verkligen hittat varandra de två, kul att han fått en kompis.

Leksakskatalogerna är populärt här hemma, ja han vet redan skillnad på tjej och killsaker och säger att det är tjejgrejer och att han inte gillar dom och inte vill köpa dom om alla rosa saker, nallar, dockor osv. Däremot vill han ha värsta plastköket och tillhörande saker, ja han vill diska och laga mat säger han :-) , annars fastnar han också för Duplo och Lego, han ser ju ingen skillnad på det och Brio träjärnvägen och hemska stora plastbilar som vi absolut inte kommer köpa och målarstativ.

Ja Wincent mår bara bra och rullar runt för fullt här hemma, äter gröt igen och åt morotspuré igår.

Skall hämta Wincents vinteråkpåse jag beställt på nätet idag och sedan måste vi köpa regnskydd till syskonvagnen så att vi kan ta bort liggdelen som börjar bli för liten nu. Vill inte ha han framåtvänd redan, men vad gör man när vagnen inte går ha på ett annat sätt.









Inga kommentarer: