lördag 13 november 2010

Wincent fortsätter att rulla på och får sin andra tand








Veckan har varit bra, Wilgot har tagit kort på dagis, hoppas de blir bra. I måndags var han ledsen då jag lämnade honom men sedan har det fungerat utmärkt. Märker att han nu alltid leker med samma pojke när jag kommer, de hänger ihop hela tiden och busar runt i buskar, sandlåda osv, de är ju jämngamla och vi gick i samma föräldrargrupp, så det är kul, de kommer även båda börja på friskolan när det väl är dags för 6-årsverksamheten. Ja är det någon som Wilögot pratar om på dagis så brukar det bli denna kille, han talade gärna om att killen hade käkat snö :-) , ja fast helt oskyldigt var inte Wilgot heller, de var båda sandiga runt munnen :-D.

Wincent är go och glad som vanligt, andra tanden på väg upp. Någon vidare matlust har han inte, får i han lite gröt ibland, fast han ammar ju mycket istället då. Han ålar inte ännu utan fortsätter på sitt egna sätt genom att rulla runt, ja på så sätt tar han sig dit han vill. Nu har han även börjat dra upp sig in krypställning. Sedan är han så söt när han lägger sig på sidan och stödjer sig på armbågen, värsta raggarstilen liksom. Sedan är han så pillig och skall ta allt han kommer åt, precis allt, gäller verkligen att plocka undan här hemma när han väl börjar krypa. Sedan blir han så tokarg när han inte får som han vill, mammas humör kanske :-) . Och ordet nej förstår han verkligen, säger man nej till honom kan han verkligen bli jätteledsen. Sitta kan han ju en stund, problemet är bara att han absolut inte kan sitta stilla då han vill åt alla saker som finns omkring honom. Ja och han har tagit över Wilgots tidigare morgonvanor och går helst upp före 06.00.
Ja och snöade gjorde ju i tisdag, en bild tidigt på morgonen sedan kom det ju ännu mera snö, som nu regnat bort så klart. Längtar verkligen efter jul och första advent, det finns så mycket julgodis som jag vill göra i år :-)

Inga kommentarer: