fredag 3 december 2010

Hemma hela veckan

Wilgot har varit hemma från dagis hela veckan då han varit förkyld, det har iofs varit skönt att slippa gå ut i kylan tidigt på  morgonen, så vi har mest hållit oss inomhus, var först idag vi tog en promenad till Tempo, var ju lite skönare väder idag, runt 5 minus mitt på dagen, igår var det 12 minus mitt på dagen. Inget kul att göra vagn nu i snön, så tung att köra på de vägar som de håller på att bygga om eftersom det inte går att ploga där ordentligt, skall nog undvika promenader till Nol med syskonvagen så länge det är snö.

Går löss på dagis denna vecka tydligen, tur vi inte varit där, får hoppas alla föräldrar kollat sina barn innan måndag och vi måste se till att köpa en luskam i helgen och kolla Wilgots hår.

På tisdag kväll är det julpyssel på dagis, vi skall gå dit allihopa, får hoppas att Wilgot tycker det är kul och på Lucia så är det ju luciafirande som vanligt i Furulundsparken, lite trist att det utomhus då man måste ha vinterkläder under luciakläderna, hade hellre suttit inne i värmen och sett på deras luciatåg :-) , ja så länge vi bor här i Alafors så kommer luciafirandet alltid vara utomhus, i år kommer Wilgot att vara en pepparkaksgubbe.

Wincent har varit sjuk han med, ja vi är förkylda hela familjen, fast Wincent är den som fick feber, han hade feber i tisdags och var så gnällig och ledsen och ville mest bli buren, men det varade bara en dag som tur var, efter det så har han varit lika go och glad som alltid och näsan har inte runnit den heller, så det var mest feber han fick. Han rullar på för fullt här hemma, sitter riktigt bra nu, har glömt bort att träna på att låta han sitta men han har blivit bra på det ändå märkte jag igår när jag satt han på golvet, ja han har väl fått bra balans av att sitta i matstolen, den studsar han ju upp och ner i och när far runt i gåstolen. Gåstolen kör han riktig bra nu och fort går det, gäller att akta sina fötter :-)  och han tar sig runt överallt i huset.

Kul att se hur Wilgot och Wincent leker ihop nu, Wincent älskar när Wilgot leker med honom och tjoar och är så glad, Wilgot brukar köra runt han i gåstolen, men han kör lite väl fort så man får bromsa honom många gånger, som vanligt lyssnar han inte på oss ändå, sedan så hittar de på bus ihop, eller Wilgot ser till att Wincent får tag i tex DVD-skivor eller sladden till adventsljusstaken eller så stänger han in sig med Wincent på toaletten och håller på att öppna och slänga ner toalettlocket hela tiden, något de båda tycker är jättekul, vilket jag inte tycker är kul alls.Men Wilgot blir även arg på lillebror ibland när han tex tar hans bilar han leker med eller gör sönder tågbanan eller Legot vi byggt.
















Bada älskar han, vill inte lägga in fler badbilder, vet ju aldrig vem som läser bloggen liksom.

Inga kommentarer: