onsdag 29 december 2010

Kallt inne

Oj det var längesedan jag skrev här sist, men just nu fungerar internetet urkasst, så segt, tar flera minuter att öppna en sida eller så går det inte att komma in alls och tv har vi inte haft på över 1,5 vecka, just nu lånar jag Filles mobila bredband så att vi iallafall kan betala räkningarna. Får se om det löser sig innan nyår eller om vi kommer vara utan tv då också.

Annars har julen varit bra, vi var ju hos barnens farmor och firade jul och de fick många julklappar, Wilgot leker som vanligt ändå mest med sina bilar. Och Wincent bryr sig mest om julklappspappret :-), att ge honom julklappar är rätt onödigt i år egentligen. Wilgot fick ju Lego av oss i julklapp, en brandstation, men han är för lite för det, han leker gärna med det men det går bara sönder, så nu tar vi bort det, fast Fille var snäll nog att köpa lite Duplo i julklapp till han, så nu har han lite kul Duplo att leka med istället. Ja annars leker han ju gärna med sin Brio järnväg också, tyvärr går det inte att bygga upp en megastor tågbana på golvet för den skulle Wincent snart förstöra. Han kanske skulle ta och önska sig lite Brio när han fyller år nu om några veckor. Juldagen var mina föräldrar här och åt mat och på annandagen blev Wincent sjuk igen, med feber, hosta och rinnande näsa så det blev inget besök hos min storebror. Ja han är bättre nu men näsan rinner och han är väldigt rosslig i bröstet. Men han är pigg igen fast äta det vill han inte göra, har börjat försöka få i han lite välling istället förutom all amning då och det dricker han, fast det tar tid att få i honom det.

Annars fortsätter Wincent köra runt med gåstolen, kryper gör han inte ännu, något steg framåt blir det men inte mer än så, fast han kan sätta sig upp nu från liggande ställning och ställer sig upp i gåstolen om han vill nå något. Har en tand i överkäken som börjar synas, ser ut som den andra framtanden är på väg den med.

Annars är vi inne hela dagarna, lite för kallt att ta ut Wincent nu när han är förkyld och näsan rinnre och sedan går det inte att ta sig runt i Alafors med syskonvagnen pga av snön, trottoarerna är trånga annnars och nu fungerar det knappt att gå med en enkelvagn på visa ställen så det blir inte några promenader just nu, så tråkigt, behlöver röra på mig, visst kan jag gå ut när Micke kommit hem, men det är lite tråkigt att promenera i mörkret.

Ja och kallt är det i huset, runt 16-17 grader, fast på morgonen när vi går upp är det runt 14-15 grader inomhus , så det gäller att klä på sig mycket kläder. Ja sedan gick det ena elementet i vardagsrummet sönder igår så det var en rörmokare här och tog bort, det var sönderrostat på baksidan så det läckte ut vatten över hela golvet. Så nu hoppas jag på mycket varmare väder.

Nyår blir som vanligt lugn, Fille är här och blir lite fläskfilé och potatisgratäng till middag och sedan en god marängtårta till efterätt och julgodis såklart :-), det ligger ju i frysen just nu och bara väntar på att bli uppätet :-)

























1 kommentar:

Telia sa...

Hej!

Tråkigt att höra om hur din uppkoppling krånglar! Har du fått hjälp med att lösa det eller besked om vad det beror på?
Annars hoppas jag att du vill kontakta oss så att vi kan hjälpa dig att få ordning på dina tjänster!
Du kan kontakta oss på lite olika sätt, se http://www.telia.se/privat/kundservice/kontaktatelia/

Du kan också fylla i det här formuläret så hjälper jag dig gärna: http://proof.telia.se/enkatpoll.asp?ProofID=15515

Hälsningar
Lisa Arvidsson
Telia kundservice