lördag 1 januari 2011

Lugn nyår



Nyår var lugn här, är ju som en vanlig dag för oss egentligen föruom att vi var uppe till tolvslaget då, det är man ju normalt inte när barnen gärna går upp 06.00, ja Wilgot och Wincent sov lugn under tolvslaget och alla fyverkerier.

Annars har Wincent äntligen börjat krypa så smått, så om en vecka med lite övning så kommer han nog krypa riktigt bra. Nu blandar han krypandet med att ibland ta sig fram i halvsittande ställning och det är fortfarande svårt att få med sig armar och ben :-), men med lite övning så. Sedan så har han också börjat prata på ett annat sätt, mammammamma blir det nu  ofta. Låter som han säger mamma när han vill mig något, men det menar han ju inte, det är bara lite nya ord för honom, det betyder ju liksom inte mamma ännu.

Annars är det äntligen varmare ute och varmare i huset, inte 14 grader när vi går upp på morgonen utan imorse var det nog strax över 19 grader i köket, riktigt varmt :-)

TV har vi inte, dosan vi fick fungerade inte utan vi skall få ett nytt modem, den nya digitalboxen vi fick i somras fungerar inte så bra ihop med det gamla modemet, har även tecknat ett nytt abonnemang som kopplas in 10 januari, så jag vet ännu inte när vi kommer att ha tv och ett fungerande internet igen.

Inga kommentarer: