onsdag 27 oktober 2010

Ja det var ju nalledagen idag och då var det pjyamas och nale på dagis som gällde något Wilgot inte vile ha, ja nallen den la jag ner i väskan när han inte såg det och jag talade inte om att dt var just en pjyamas han fick på sig idag :-) , nallen fick jag lägga i hans fack, den vägrade han ta med in, fröknarna hade tagit in den sedan, men det ville han inte alls ha. Maten var visst ingen höjdpunkt för Wilgot idag, han äter ju allt på dagis nu, även fiskbullar men idag var det kycklingklubbor och kyckling gillar han inte, han talade om att han inte gillade det för fröken och han brukar aldrig säga att han inte gillar maten annars, tur det fanns sås, potatis och grönsaker, det var det första han sa idag när hjag frågade vad han ätit till lunch, gillade inte maten idag sa han, gillar inte kyckling. Ja sedan var det ju tårta med, inte Wilgots favorit det heller, han gilar inte grädde och inte heller choklad som jag tror det var på den, så någon tårta åt han inte.

 Ja som vanligt är förkylningen värre igen, det var ju väntat nu när han äntligen börjat bli bättre, tycker mig se att även Wincents näsa har börjat rinna lite ibland.

Ja Wincent käkar på, ja så länge det är gröt förstås :-) , det äter han en hel portion av oftast, tre gånger om dagen. Provade morotspuré idag, första skeden gick bra, han trodde ju det var gröt, ja inte gillade han det, det såg man på han, höll på att kräkas, andra skeden sprutade han så fint ut på  mig och resten av köket sedan knep han ihop munnen och vägrade äta mer av den morotspurén, hade ju gjort gröt med och så fort han kände smaken av den så gick det bra att öppna munnen igen, ja hungrig det var han för den portionen tog fort slut.

Hittade en massa pärlor i tvättmaskinen nu, tror Wilgot gjort ett fint pärlhalsband på dagis som han stoppat i fickan och sedan gick det sönder i maskinen, så tråkigt :-( , hans första pärlhalsband. Ja det får han önska sig i julklapp, pärlor och sånt för att göra halsband , Maxi-pärlor till att göra pärlplattor ( som de små pärlorna, fast i stort format, mer anpassat för hans ålder) , fingerfärg och mera saker till Play-doh, finns ju massa kul där, tex en hamburgerpress.



Inga kommentarer: