lördag 2 oktober 2010

Lugna dagar som vanigt

Veckan har varit lugn, går inte direkt framåt med Wincents smakportioner, kör nu med gröt men han visar inget intresse eller glädje över att få mat, öppnar knappt munnen och vänder oftast bort huvudet, får jag in tre skedar gröt är det mycketr, han har lärt sig att svälja bättre, testar imorgon igen, vill han inte ha då heller så avvaktat jag ett tag till. Det är liksom meningen att han skall vilja ha mat och dt verkar han inte vilja nu.

Idag for vi till Sisjön och kikade lite i affärerna där, fick tag på en dekoreringssprits på Cervera som jag vill ha, man fyller den bara, stoppar in den i mikron och smälter chokladen och sedan kan man spritsa ut chokladen på tex kakor, himla smart pryl. Köpte även två leksaker till Wincent med sugpropp så att man kan sätta fast dom på bordskivan, det är ju tänkt att de skall stanna kvar där då men han lyckas dra loss det ibland. Annars gillar han att inspektera och pilla på etikerna som sitter på hans leksaker, han studerar dom riktigt nogrant :-) .

Ja Wilgot har börjat leka annorlunda han med, nu är det mycket rolllekar som gäller, han lagar mat till mamma och pappa både in ugnen och på sin spis och sedan så matar han, byter blöja på sin bebis/docka, ja den skall sova med och ta av sig kläderna osv, ja allt som jag brukar göra med Wincent, den brukar få åka med i gåvagnen också.

Hoppas att Wilgot är bättre från sin förkylning så att han kan gå till dagis på måndag, han gillar ju att vara där och det är bra för han att få leka av sig med de andra barnen en stund. Det är tråkigt här hemma säger han ibland.

Tror nog att jag skall göra en paketadventskalender till Wilgot i år, gäller bara att hitta bra saker att köpa, skall ju inte vara så dyra och inte för stora.








Inga kommentarer: