onsdag 20 oktober 2010

Här rullar allt på





Här är allt bara bra, Wilgot är på dagis som vanligt och gillar det. Idag bakade vi kakor eftersom Wilgot ville det, fast som vanligt åt han bara en 1/2 kaka, han verkar helst vilja ha Mariekex och Tom & Jerrykex, tror mer att han ville att vi skulle baka så att vi skulle få besök, han pratade om att Farfar och Martin skulle komma och blev himla arg när jag sa att de inte skulle det, han är rolig han. Ja han ville bjuda dom på tårta sa han :-)

Häromdagen så sa han Micke för första gången, självklart brukar han ju säga pappa men igår sa han "Micke vi skall äta nu", han är tokig han, ja och killen kallar han även Micke för då vi ofta säger det till Wilgot.

Ja nästa vecka blir det dagis måndag, tisdag och onsdag, tre dagar i rad då det är Nalledagen på onsdag. Då är det nalle och pyjamasparty på dagis. Pyjamasen skall på och nallen skall med, ja vi får ta och leta fram en nalle, han har ju några men de ligger i garderoben då han aldrig använder dom. Skall se om jag får köpt en ny fin pyjamas till han i helgen.

Wincent är go och glad som vanligt, sover alltid själv nu uppe i sängen på kvällen efter att jag nattat honom, skönt att slippa ha honom i bärselen och få lite egentid. Ja han sover ju i dubbelsängen även på dagarna. Nu äter han en hel portion gröt utan problem, har även börjat med annan mat , igår blev det potatis och palsternacka och idag potatismos, självklart tycker han gröten är godare, den är ju sötare :-) , han brukar nu få gröt eller annan mat tre gånger om dagen förutom amningen.

Inga kommentarer: