måndag 30 augusti 2010

Förkyld Wincent

Ja nu är Wincent förkyld med, i lördags hade han feber på kvällen, fast han var lika go och glad för det, lite tröttare bara. Ja han är alltid nöjd och  glad bara han är mätt och sovit ordentligt trivs bäst i sin Bumbo och ville helst inte sitta i babysittern längre, ser ju inte så mycket när han sitter i den, så jag förstår att han helst vill sitta i sin Bumbo.

Wilgot fick vara hemma från dagis idag, känns inte speciellt smart att skicka dit honom med rinnande, snorig näsa, jag är ju ändå hemma, det hade varit skillnad om man jobbar,  fröknarna sa att många barn är förkylda och har feber just nu, fast Wilgot är bara förkyld, någon feber har han inte haft.

Vi tog iallafall en promenad till affären idag sedan var han ute och lekte en stund innan maten. Efter maten var han och Micke ute och sedan gick de till Himlaskolan och lekte något Wilgot tjatar om varje dag att han vill, blir väl tråkigt att leka här hemma jämnt. Lekplatsen i Nol gillar han med, lite längre att gå dit bara.

I lördags åkte vi till Kungälv och promenerade där, vi hade turen med oss och slapp regnet, blev även en tur in på Bräckboden för inköp av lite kex och baddare :-) .

I söndags var vi hemma och tog det lugnt, tog en promenad till Nol och lekplatsen på eftermiddagen så Wilgot kunde leka där en stund.

Inga kommentarer: