måndag 16 augusti 2010

Liseberg igår

Helgen har varit lugn, i lördags var vi bara hemma, Wilgot var ute mycket, vädret var ju kanon så själv gick jag och Wincent på två promenader. Igår var vi på Liseberg,, var lagom med folk så då tänkte vi passa på att åka Farfarsbilarna, men när vi väl skulle gå på så ville inte Wilgot åka, han ville inte ens sitta i den bil som stod på utsidan. Spelade som vanligt på hjulen och vann stjärnvinst på Tobleronehjulet :-) , sedan blev det 5 andra vinster också, bland annat en ugnsform, kanon då jag behöver lite ugnsformar i mindre storlek. Wincent sov hela tiden, han gillar vä att sova i allt oväsen och Wilgot sprang som vanligt runt och hade kul. Blev glassköp denna gån :-) , första mjukglassen i år och enda kan jag tro, fast Wilgot ville inte ha glass, nej han ville ha mat sa han, så det fick bli korv med bröd för honom istället.

Idag var vi på föräldragrupp på BVC i Nol, första gången, var många mammor där, Wincent var äldst med sina fyra månader, de andra var mellan 3-3,5 månad, ja störst var han med såklart :-D. Wilgot fick följa med då dagis har studiedag idag, var en tjej till i hans ålder och de kan stöka ner kan jag säga, såg ut som en smärre jordbävning, men sköterskorna är ju vana, i fortsättningen kommer ju Wilgot vara på dagis när det är föräldragrupp, skönt det, annars hade det varit meningslöst att gå dit. tänkte nog börja gå till öppna förskolan snart, de börjar sin verksamhet nu igen efter sommaruppehållet och passar perfekt då det är på mån, tis och torsdagar då Wilgot är på dagis.

Ja nu är Wincent 4 månader gammal, tiden går fort, men nu kan han ialafall:
  • Sitta i bumbon långa stunder, sitter ju där när jag lagar mat, när vi äter osv
  • Vända från rygg till mage på två röda sekunder
  • Pratar mycket, gillar att överösta dammsugaren
  • Stoppar allt han får tag på i munnen
  • Väger 9960 gram
  • Upptäckte sina fötter i lördags, himla intressanta tycker han
  • Helammar fortfarande och det fungerar bara bra, men visar intresse för mat, men väntar med smakportioner ett tag till, inte bråttom att börja med det.
  • Alltid go och glad om han är mätt och inte är trött
  • Kittlig precis som Wilgot var, skrattar så fort man tar på/av kläderna.

Inga kommentarer: