fredag 27 augusti 2010

Muffinsbak och förkylning

Ja Wilgot var som vanligt på dagis igår, kom hem med två smutsiga ombyten kläder, det första var bara vått så jag vet inte vad han gjort, det andra ombytet kläder inklusive skor var fulla av lera. Han hade lekt med de stora pojkarna i buskarna och haft jättekul, det var bara det att han rullade runt och kastade sig i en lerpöl, vilket de stora pojkarna tyckte var jättekul och då busade han ju runt ännu mera, ja de stora killarna vet ju att de inte är ok att göra så, de är ju ändå typ 4-5 år, lite skillnad mot Wilgots 2,5 år. Ja annars har han blivit förkyld igen, var ju väntat, han klarade en hel vecka på dagis utan att bli förkyld i alla fall, var så skönt nu i somras när man slapp alla förkylningar, ja Wincent blir väl förkyld han med snart.

I onsdags tog vi det lugnt, lekte med tågbanan och så fick Wilgot vara med och baka muffins för första gången, han var så duktig och dekorerade dom jättefint. Fast idag var muffinsen blä sa ha, ville inte äta dom, i onsdags dög dom :-) , rolig kille, ville ha vindruvor och russin istället sa han.
Ja Wincent dreglar som bara den, undra hur många liter dreggel han producerar på en dag, kläderna blir helt genomblöta på nolltid, får köpa lite snygga dregelhaklappar, blir många ombyten kläder på han per dag pga av allt dreggel och annat.
Ja så har jag gjort mera äppelmos, glömde bara göra osockrat till Wincent, nu har vi inga bra äpplen kvar så jag kommer köpa lite svenska äpplen sedan och göra mos till honom, han ammar ju ändå bara fortfarande och skall göra det ett tag till, i alla fall tills han är minst 5 månader, sedan får vi se.

Inga kommentarer: