lördag 7 augusti 2010

Liseberg och Ullared

Ja vi var ju på Lisebeg i tisdag, Wilgot busade runt som vanligt och tjatade om godis då han såg alla godishjul, kunde inte alls förstå att vå måste vinna för att få godis, vi vann inte något alls, tur att Michaella vann lite godis och var snäll att dela med sig efter att han ätit köttbullar och potatis.

I torsdags var Wilgot hos sin farmor medans vi slösade bort lite pengar i Ullared, blev lite kläder till Wilgot, fotoalbum, kakfat och en massa annat, ja godis så klart, finns ju precis vid kassorna så då kan man liksom inte låta bli. Köpte även  tröjor på Rabalders outlet för 99 kronor styck, de kostar ju runt 400-500 annars så det var ok pris.Blev också lite god Thai.-kinabuffe. Wincent sov hela tidens medans jag var inne på Gekås, vaknade först när jag skulle betala, bra tajmning av lillkillen :-)

Ja Wincent sitter fint i sin bumbo nu och vänder från rygg till mage så fort man lägger honom på golvet. Och Wilgot pratar på och använder nya ord varje dag.

Idag blev det en promenad för mig och Wincent till Nödinge där Micke och Wilgot möte upp så vi kunde handla på ICA. Till middag grillar vi lax och kycklingfile idag.

Blöja vägrar Wilgot gå utan, han blir tokarg om man försöker sätta på honom kalsonger och skriker att han vill ha blöja, så någon potträning fungerar inte just nu tyvärr.

Inga kommentarer: