torsdag 15 oktober 2009

Ingen ström idag

Klockan sju imorse blinkade lamporna till och sedan var det helt mörkt, Wilgot reagerade inte ens utan fortsatte leka i mörkret, först klockan 12.00 kom strömmen tillbaka, någon smart person hade råkat gräva av en kabel vid skidbacken. Huset började bli lite kyligt så det var skönt att strömmen kom tillbaka. Ja dagis hade ju heller ingen ström så till Wilgots stora glädje gick de ut så fort alla 9.00 barnen hade kommit, ja varm mat fick de inte, går ju inte att laga mat utan ström så de fick fil, flingor och smörgås, Wilgot åt med god aptit framförallt av ost och smörgåsgurka.

Åt våfflor förut, mumsigt, hade gjort så fin till Wilgot med grädde, sylt och allt, nopp det föll inte herren i smaken, utan grädde skulle det vara, antigen som de är naturella eller med jordgubbssylt. Själv tog jag minikeso och mosad banan till, blir lite nyttigare så iallafall, Micke fick käka vispgrädden till våfflorna istället och jordgubbsylt.

Annars skönt soligt väder ute idag, lagom varmt när jag hämtade Wilgot så vi tog en extra promenad på hemvägen och tittade på alla traktorer och lastbilar som jobbar med vägbygget, något Wilgot tycker är himla intressant att kolla på.

Han somnade fort ikväll, trött efter en dag på dagis.

Inga kommentarer: