torsdag 22 oktober 2009

Dagis som vanligt

Gått bra på dagis idag, fast han har börjat vilja sitta i sin vagn igen när de är ute, hoppas de är en snabbt övergående period. Annars äter han nog det mesta på dagis som tur är, lite dåligt med det här hemma. Ja han äter vväl om han är hungrig, men är hungrig så fort han vaknar på morgonen så han borde äta mer på kvällen. Ja inte blir det mycket på morgonen heller. Hoppas han äter frukost på dagis bättre än vad han gör hemma.

Favoritsaker just nu studsbollar, kastruller och köksredskap med lite havreringar som mat i kastrullerna, självklart bilar och sina duplobilar och duploambulans.

Ja inte så jättemånga ord han säger som man förstår, men vissa ord behöver inte upprepas många gånger innan de fastnar och som han sedan kan säga utan problem, ja glass och kaka fastnade på en gång, himla tjat om glass efter maten varje dag, det får han bara på helgen och kaka används flitigt i affären när vi går förbi kakavdelningen , trots att han bara får mariekex så vet han minsann hur de andra kakorna ser ut. Ja fast clementiner duger lika bra, fruktavdelningen är rena paradiset för honom, han blir heltokig när vi går igenom den. Annars förstår han ju allt vi säger och börjar upprepa det vi säger ibland som tex att det regnar, studsboll, flygplan osv, förhoppningsvis lossnar det snart så man förstår mer vad han säger, för pratar gör han ju, massor men på sitt språk.

Imorgon bär det av till stan, besök hos Itarina, Mary följer med hon med, blir kul, skall bli roligt att se hur stor Itarinas lilltjej har blivit, sedan möter jag upp Micke i Partille när han slutar jobbet vid tretiden.

Ja inte vaccinerade jag mig idag heller, så svårt för att bestämma mig ju, är lite orolig då vaccinet inte alls är testat på gravida, sedan så är jag ju bara i andra trimestern, de är först efter vecka 28, tredje trimestern som risken för komplikationer som gravid är större, det är ju då barnet tar så stor plats i magen, avvaktar ett tag och kollar om MVC har fler vaccinationstillfällen annars får jag göra det på den vanliga vårdcentralen i Nol.

Inga kommentarer: