fredag 16 oktober 2009

Bara inne idag

Bara hållt oss inne idag, vilket skitväder, bakade valnötsfrallor på surdeg istället, mumsigt med valnötter i bröd. Ja Wilgot blir lite rastlös av att vara inne en hel dag så en hel del klättrande och bus med katten blev det.

Låter som om Wilgot ibland går och sjunger Blinka lilla stjärna, inte orden men själva melodin, de sjunger ju på dagis så han kan ha fått det därifrån.

Annars har han en ny DVD, Boblins , jättesöta små färgranna figurer som han gillar att se på, men i ett avsnitt så dyker de upp en orange robot med konstiga ögon, båda gångerna han sett på dvd nu så har han blivit livrädd och börjat gråta och vill komma till mig, första gången som han reagerad och blir rädd för något han ser på tv, måste verkligen vara ett hemskt monster för honom, blir till att hoppa över det avsnittet.



Imorgon blir det scrapmässa för mig ute på Eriksberg, kul , kanske kan hitta lite nya mönstrade papper inför scrappenning nästa helg.

Just det sista helgen i januari bär det av till Ullared med alegänget, i dagsläget 16 tjejer som skall med men det blir ju ofta tyvärr avbokningar pga sjukdom och annat, men vi har hyrt deras största stuga för 16 personer, skall bli jättekul, sist när det var träff med alegänget utan barn så hade vi ju magsjuka här hemma och då kunde jag inte gå. Ja så är vi ju tre i aletråden än så länge som skall ha aprilbarn, vi kan ju jämföra våra magar :-D, vi skall med alla tre till Ullared. Ja kul skall det bli iallafall.

Inga kommentarer: