onsdag 23 juli 2008

Härligt väder ute, tog en promenad till Nödinge. Var på Liseberg igår, vi vann stjärnvinst på Marabouhjulet, synd jag inte kan äta choklad bara, Wilgot är ju komjölksallergiker och jag ammar så allt med komjölk är ju helt uteslutet i min kost. Mycket gott att ta igen sedan när jag inte ammar, :-) mjölkchoklad, mjukglass, pigall, mat med creme fraisch etc, annars är det inte några problem att äta mjölkfritt, finns ju mängder med alternativ för mjölk och mjölkfri glass är likagod som vanlig glass, det jag inte hittat bra ersättning för att färskost och creme fraisch , är så sugen på cheescake. Igår fick Wilgot premiäräta köttfärsås och makaroner, inga problem, allt slank ner trots att det inte går att mixa sådan mat till pureform, majsbågar tycker han är gott att mumsa på också.

Han är så rolig, han låtsashostar för att dra till sig uppmärksamhet, han märker ju att han får uppmärksamhet då så låtsashostar gör han gärna emellanåt. Sitter nu bra utan stöd i vagnen, även kortare stunder på golvet, fast han lägger sig gärna dubbelvikt för att få tag på saker. Inga tecken på att vilja krypa ännu och två tänder är på väg upp i underkäken. rullar från rygg till mage på en mikrosekund, men vill inte vända tillbaka från mage till rygg utan ligger och blir arg istället. Griper tag med två händer om allt, vill gärna pilla på allt som han kommer åt, eller skrapa på det med naglarna. Och allt skall in i munnen, helst något i tygform som sina strumpor. Pratar på olika sätt beroende på vad han vill. Fungerar bättre att åka bil nu när vi köpt en bilbarnstol istället för babyskyddet, nu gallskriker han inte hysterisk längre hela tiden, utan kan sitta och titta ut en stund för att sedan somna, hoppas det fungerar bra när vi skall till Landskrona, det är ju 25 mil dit, vi får åka på förmiddagen när han börjar bli trött och det är dax för första sovstunden.

Sugen på att uppsöka några scrapbookingbutiker, behöver lite mer material, tex gula och blå blommor, journalinkort/tags. Finns en i färghandeln i Sävedalen som faktiskt har ett bra scrapbookingutbud i sin källare, även för kortillverkning, en nackdel är att det är trappor så man kommer inte in med barnvagn så jag kan inte åka dit själv.

Gick med i rak/Wag gruppen på svensk scrapbooking igår, skall bli kul att få skicka en överraskning till ett utvalt offer. http://www.svenskscrapbooking.se/forum/index.php

Inga kommentarer: