torsdag 10 februari 2011

Många bulor

Veckan har bara varit bra, Wilgot har varit på dagis som vanligt, var lite fundersam på om han skulle gå i måndags då han hostade så när han vaknade, det har han iofs gjort i några veckor nu men det brukar gå över eter en stund, vilket det gjorde även i måndags. Jag sa först till Wilgot att han nog inte kunde gå till dagis idag eftersom han hostade så, men det ville han inte alls höra talas om. Jag hostar inte mer sa han, jag vill gå till dagis och träffa Filip :-), ja han älskar verkligen att gå till dagis nu.

Idag var han rätt så vått när jag hämtade honom, han låg r ju och rullade sig i snösörjan. Märker att vantarna och mössan har blivit för litet, måste se om jag kan hitta nya i helgen, dessa köpte jag ju redan förra året så det är inte alls konstigt att de blivit för små. Får se om jag kan hitta fleecefodrade regnkläder med, de han har är bara i storlek 98, byxorna är ok, men jackan är för liten. Känns nästan som om det behövs nu en tid framöver när det är slask och regn om vartannat. Vanliga regnkläder är för kallt ännu. Med fleecefodrade regnbyxor kan han ju även ha sin POP vinterjacka. Måste impregnera vinterstövlarna med  jag, han går ju en hel del i vattenpölar.

Wincent busar på här hemma, river ner och skall ta allt han kommer åt, leker helst med Wilgots leksaker än sina egna och försöker stå mot allt vilket gör att han har en del bulor och blåmärken just nu efter alla vurpor han gör. Idag ställde han sig upp mot matstolen vilket gjorde att både Wincent och matstolen gjorde värsta vurpan, han fick nog inte så ont utan blev mest rädd. Ja äter gör han ännu inte, oftast blir det bara det han själv stoppar i munnen.Igår testade han både plättar och ärtor och något gick väl ner. Men idag slank det ner både lite gröt och välling på kvällen, inte så konstigt, lite hungrig borde han vara då han inte ammat sedan 11.00 och när han äntligen åt var klockan 18.00, jisses, har killen inga hungerkänslor eller. Ja och precis allt skall han stoppa i munnen, han är farlig den killen, kryper gärna omkring med saker i munnen. och när han springer omkring med sin gåstol gäller det att akta sig för fort går det :-)

Ja ingen kul syn att titta ut idag när det var en massa snö ute, tungt och jävligt var det att köra i blötsnön och allt blir genomblöt. Märkte visst att vinterskorna läckte in, blev helt vått om hälarna, såg sedan att det var hål i bägge hälarna efter att grus trängt sig in där, inte konstigt jag blev pissevåt om fötterna, så dom fick åka i soporna, tog regnstövlarna istället när jag gick för att hämta Wilgot, ja det kunde ju behövas i den snösörjan. Fast det blir lite kallt om fötterna, tur jag har ett par andra kängor med som jag kan använda resten av vintern.

 Här kryper han omkring med en duplogubbe i munnen
 Grejar i Wilgots kök, eller förstör nog mest den fina städningen av köket som jag precis gjort :-)



Inga kommentarer: