onsdag 16 februari 2011

BVC-besök







Helgen var bara bra, i lördags så tog jag och Wilgot en promenad till Nol och matade Noblesse då Fille inte var hemma, sedan promenerade vi vidare in till Nödinge, det var ju så härligt väder ute, ja Wilgot satt i vagnen han, lite väl långt för honom att gå från Alafors till Nödinge. Väl i Nödinge åt vi först på MC Donalds, sedan handlade vi lite på ICA och tog sedan bussen hem. På söndagen tog vi det lugnt, Wilgot var ute i trädgården och lekte och jag och Wincent tog en promenad, vädret var ju riktigt härligt då också.

Wilgot har varit på dagis som vanligt, ville dit idag med och leka med Filip, men det är ju hans lediga dag. Ja Wilgots skulle nog gärna vara på dagis mån-fred just nu, bra det, så blir det inga problem med honom iallafall till hösten när han måste vara på dagis mån-fre.

Wincent busar på här hemma, står bra nu och håller ofta bara i sig med en hand och kan plocka upp leksaker och sånt med den andra handen utan att ramla omkull, ibland använder han legolådan, gåstolen som gåvagn :-). Ramlar gör han allt ofta så det är en del blåmärken och bulor, i söndags slog han i framtänderna mot spjälsängen så att det började blöda, gjorde om samma sak på måndagen fast mot datastolen. Som tur är skall Wilgot till tandsköterskan idag och då har även Wincent fått en tid så att de kan kolla på hans framtänder, det behövs om inte annat för försäkringsbolaget, anmäler ju dit att han ramlat och slagit framtänderna ifall det nu skulle bli problem med tänderna längre fram.

Ja Wincent var på BVC i måndags är nu:
76, 5  cm lång
väger 13130 gram
huvudomfång  47,5 cm

Wilgots önskemål om lördag är redan nu. Åka buss, äta hamburgare, köpa godis och Hello Kitty film , fast sedan så äter han typ 4-5 tuggor på hamburgaren och hälften av pommes frites och juicen, äppebitarna slinker alltid ner, helst skulle han nog vilja ha 2 äppelpåsar :-)

Inga kommentarer: