fredag 17 september 2010

Vanilg vecka

Här är allt bara bra, tråkigt höstväder bara, härom natten åskade det så strömmen gick, tur den bara var borta en kvart. Annars har det varit dagis som vanligt för Wilgot och igår fick han fisk till lunch so han pratat om hela veckan, gör ju aldrig fisk här hemma då jag inte gillar det, får allt bli ändring på det, får ta och göra fisk till Wilgot och Wincent.

Annars vill förkylningar aldrig släppa, nu har Wincent fått hosta också, i natt hostade han en hel del, men verkar ändå inte störas av det så mycket. Wilgots förkylning är väl på väg att försvinna nu, men det kommer nog en ny snart igen.

I helgen blir det kalas för Micke som fyller 35 imorgon och på lördag skall jag gå på Scandinavian Cake Show , ville gått imorgon men då är det ju kalas.

Ja var ju på föräldrargrupp i tisdags också, Wincent satt i sin Bumbo och skötte sig exemplarikt hela tiden, var bara glad och gnällde inte en enda gång som de andra barnen gjorde ibland.

Har vunnit en fribiljett till bokmässan nästa helg på ett recept jag skickade in, så den skall jag gå på då, sedan är det barnloppis i Alafors nästa lördag. Just det har vunnit en massa roliga muffinsformar igen från Kalasform, bland annat med Mumin på,  himla tur, har ju tidigare i somras vunnit muffinsformar redan , grillredskap och ett kanonsnyggt förkläde som annars kostar 500 :-, 

Inga kommentarer: