söndag 12 september 2010

Liseberg och BVc

Veckan har varit bra, Wilgot är återigen förkyld utan att bli frisk från sin förra förkylning, ja och i morse vaknade Wincent rejält förkyld igen, ja han med utan att vara frisk från sin förra förkylning, blev liksom en påspädning på den första förkylningen, vi är inne på veck tre med förkylning nu då, så härligt med allt snor.Ja han åt faktisk fiskbullar på dagis i torsdag, innan har han inte velat äta det, kanon, för nu äter han nog allt som serveras till lunch på dagis.

Igår var vi först på Heden och kollade på loppisen, köpte en bok, Jan Hedhs Chokladbok och några bakformar från Wilton. Efter det gick vi till Liseberg  med Wilgot och Wincents farmor, var ju Lantbruksdagar där i helgen, vann tre första vinster. Mat åt vi på kinarestaurangen inne på Ica Focus, var himla gott. Som tur var kom inte regnet förän vi gick ifrån Liseberg och vi hade ändå parkerat i Ica Focus så det gjorde inte oss något.

Har i helgen budat hem en vinteroverall från ReimaTec och en vinterjacka från Polarn och Pyret till Wilgot på Tradera. Hoppas verkligen det är i bra skick som det står i annonsen. Jackan hamnade på 260 kronor och overallen 285 med frakt, riktigt bra priser det :-)

Var på BVC i fredags nu väger Wincent 10660 gram och är 70 cm lång. Wilgot väger 17,3 kg och är 93 cm lång. Wilgot klarade alla uppgifter han skulle på sin 2,5 års kontroll, tex sparka boll, hoppa groda, tala om vad saker heter osv

Inga kommentarer: