fredag 24 september 2010

Lugn vecka som vanligt

Veckan har varit bra, Wilgot har varit på dagis som vanligt och där fungerar det bara toppenbra. Fast han har lite konstiga idéer för sig när de äter, för det första kan han äta hur mycket som helst, finns ingen botten på han, så är det verkligen inte här hemma, igår fick han en hel hamburgare på dagis som han åt upp snabbt och fick en till, jag har aldrig någonsin sett honom äta en hel hamburgare här hemma, vare sig de är hemmalagade eller typ frysta hemburgare, inte ens på tex Mc Donalds äter han en hel hamburgare, äter han en halv är det mycket liksom. Sedans så proppar han munnen full på dagis så att han knappt kan svälja, det gör han inte heller här hemma, vet inte varför han gör så och äter så himla fort.

Wincent var på BVC i tisdags för läkarkontroll och vaccination, allt är som vanligt bara bra, självklart gjorde sprutorna ont, eller ja det är den nya sprutan som svider rejält. Han är nu 70,8 c lång och väger 10900 gram.

Imorgon blir det bokmässan för micg och Wincent medan Wilgot och Micke åker till Allum och möter Wilgots farmor där eftersom Wilgot skall klippa sig, hoppas bara han går med på det, han är mutad med att han både får godis och en bil om han klipper sig :-), ja vad gör man inte för att han skall gå med på att klippa sig.







Inga kommentarer: