söndag 10 april 2011

Wincent har börjat gå









Veckan har varit bra, fast Wilgot fick vara hemma från dagis måndag och tisdag och på torsdagen fick han äntligen gå dit igen, gissa vem som var glad då :-), klippt sig har han gjort med så nu är han fin i håret igen.

Wincent han blev dålig han med, han vaknade med feber och förkylning förra lördagen och är fortfarande snorig.

Igår började han äntligen gå mera, nu släpper han taget och går en kort bit flera gånger per dag, han är så söt när han vinglar runt :-), annars går han med hjälp av allt som går att flytta på här hemma, köksstolar, matstolen, leksakslådor, deras barnbord och små barnstolar, fast favoriten är förstås sin giraff han fick i julklapp, men hjälp av den tar han sig runt i precis hela huset, den är ju tänkt att ståträna i, men det har han aldrig använt den till, han har bara använt den som en form av gåvagn.

Och idag fick han gunga för första gången i sitt liv, först visste han inte om han skulle vara glad eller börja gråta,  men sedan tyckte han det var hur kul som helst.

Annars har vädret varit kanon i helgen, fast det har varit fullt upp, igår storhandling och idag kalas hos Mickes brors familj, då de fyller/fyllt år.

Ja en vardagsrumsmatta och en dörrmatta mindre är vi, det har Wincent set till :-) , ja han förorenande båda två och de är ju för stora att få in i tvättmaskinen så vi var tvungen att kasta dom.

 Ja på torsdag blir Wincent 1 år, jisses vad tiden gått fort, på tok för fort.

Inga kommentarer: