lördag 23 april 2011

Glad Påsk










Här har veckan bara varit bra, Wincent går nu istället för att krypa och blir allt mer duktig på det, bär gärna omkring på saker samtidigt som han går. Ja så var det sandlådepremiär för Wincent nu i veckan, något han gillade, trodde han skulle äta en massa, han provsmakade bara sanden så var det inte mer än det.

Igår var vädret verkligen härligt, fast jag hann inte njuta av det något då jag skulle göra två tårtor samt att vi flyttade om rummen där uppe. Men Micke, Fille och barnen gick iallafall till Älvängen och hem så jag fick göra tårtorna i lugn och ro och sedan var Wilgot ute hela dagen fram tills middagen, sedan tyckte han det fick räcka och ville vara inne istället. Var så duktig och hjälpte Micke att städa upp grus på utsidan, man kan se hur kul han tycker det är att hjälpa pappa, fast det då tar 100 gånger längre tid :-).

Idag påskmiddag hos Gun-Britt och sedan skall jag till Marys 35-års kalas, imorgon Liseberg med Fille och Anna och på måndag jobbar Micke igen, full rulle hela helgen.

Ja sedan är det lugnt ett bra tag framöver, det enda jag vill göra är att gå på söndagsbrunchen på Casinot med Mary och Micke vill åka upp till Grebbestad en lördag.

Inga kommentarer: